Klika dveří Citroën Peugeot černá KTHB 9101GF

605,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
9101GF KTHB

1 skladem

Popis

Klika levých předních dveří – dveře řidiče
Barva  KTH – LAK ŠEDÝ THORIUM

Hledáte spolehlivý autodíl pro opravu či údržbu vašeho vozu Citroën nebo Peugeot? Naše klika levých předních dveří řidiče v atraktivní šedé barvě (ód KTH – LAK ŠEDÝ THORIUM) je ideální volbou pro zkušené automechaniky i pro ty, kteří si rádi opravují auto sami.

Tento použitý díl pochází z dveří vozidel Citroën a Peugeot a je známý svou odolností a dlouhodobou funkcionalitou. Je specificky navržen pro modely jako Citroën Berlingo, C4 PICASSO, Peugeot 207, 308, a Partner mezi lety 2008 a novější. Jeho instalace je poměrně přímočará, což ocení každý, kdo se v oblasti oprav aut pohybuje.

Kliky dveří jsou často vystaveny pravidelnému používání a mohou časem vyžadovat výměnu z důvodů opotřebení nebo poškození. Nahrazení této díly nejenže zlepší vizuální stránku vašeho auta, ale také zabezpečí správnou funkčnost dveří, což je klíčové pro bezpečnou a pohodlnou jízdu.

Technické informace:

  • Výrobce: PSA Citroën Peugeot
  • Model: Citroën Berlingo, C4 PICASSO, Peugeot 207, 308, Partner
  • Kódy produktů: 9101GF
  • Další čísla: KTHB

Nezáleží na tom, zda provádíte obnovu staršího modelu nebo pouze potřebujete nahradit poškozené části, tato klika dveří je robustní a spolehlivá volba, která dokáže odolat výzvám každodenního používání. Zlepšete funkčnost a bezpečnost svého vozu Citroën nebo Peugeot s tímto kvalitním, použitým autodílem.

Další informace

Hmotnost 0,4 kg
Rozměry 20 × 20 × 10 cm
Sklad

6165-M7_K16