Upevnění kliky pravých zadních dveří Citroën C3 Picasso PEUGEOT 207 910969

968,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
910969

1 skladem

Popis

Držák kliky pravých zadních dveří pro vozy CITROEN C3 Picasso a PEUGEOT 207
5 dveří
Strana za spolujezdcem

Hledáte spolehlivé a kvalitní upevnění kliky pravých zadních dveří pro váš vůz? Naše nabídka zahrnuje použitý, ale plně funkční držák kliky pro modely CITROEN C3 Picasso a PEUGEOT 207. Tento díl je ideální pro všechny, kdo preferují opravy svého vozu sami, nebo pro profesionální automechaniky hledající kvalitní náhradní díly za přijatelné ceny.

Upevnění kliky je umístěno na straně spolujezdce a je speciálně určeno pro vozidla s pětidveřovou karoserií. Jeho výměna je přímá a nevyžaduje speciální nářadí, což z něj činí ideální řešení pro rychlou a efektivní opravu zámku dveří.

Technické informace:
Výrobce: Citroën/Peugeot
Model: CITROEN C3 Picasso, PEUGEOT 207
Kódy produktů: 910969
Další čísla: Žádná další specifická čísla nejsou k dispozici

Používáním tohoto originálního dílu získáváte jistotu, že oprava bude prováděna správně a že díl bude plně kompatibilní s vaším vozidlem. Tento díl je často vyhledáván z důvodů obvyklé opotřebení mechanismu zámku, který může po určité době používání vykazovat známky opotřebení. Výměna za tento kvalitní použitý díl vás ochrání před dalšími potenciálními problémy a zabezpečí plynulé a bezpečné fungování zadních dveří vašeho vozidla.

Zvolte naše upevnění kliky a ujistěte se, že vaše auto bude opět v perfektním stavu! Nehrajte si na kvalitě a vyberte si ověřené díly z naší nabídky pro vaše Peugeot nebo Citroën vozidlo.

Další informace

Hmotnost 1 kg
Rozměry 25 × 20 × 10 cm
Sklad

7178-L5_K18