Levý i pravý zadní pás Citroën Xsara Picasso 96314758XX 8973SA

968,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
96314758XX 8973SA

 

2 skladem

Katalogové číslo: 7675-AD18_K17 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Levý i pravý zadní boční bezpečnostní pás CITROEN XSARA PICASSO
Strana za řidičem i spolujezdcem
Barva FXX- – ČERNÁ

Hledáte spolehlivé, kvalitní a dostupné způsoby, jak zabezpečit bezpečnost ve vašem vozidle Citroën Xsara Picasso? Máme pro vás ideální řešení – použité levý a pravý zadní boční bezpečnostní pásy, specificky navržené pro model Citroën Xsara Picasso. Tyto bezpečnostní pásy, uložené na straně řidiče i spolujezdcem, jsou nepostradatelným prvkem pro zajištění bezpečí vaší jízdy.

Bezpečnostní pásy jsou zásadní součástí interiéru každého automobilu, jejich hlavní funkcí je ochrana cestujících v případě kolize nebo náhlého zastavení vozidla. Pravidelná kontrola a případná výměna bezpečnostních pásů může významně přispět k vaší bezpečnosti a bezpečnosti vašich spolucestujících. Naše použité díly jsou důkladně testovány a garantují originalitu a plnou funkcionalitu.

Technické informace

  • Výrobce: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Model: CITROEN XSARA PICASSO
  • Kódy produktů: 96314758XX, 8973SA
  • Další čísla: Černá barva pásů kód: FXX-

Tyto bezpečnostní pásy byly speciálně designovány pro modely Citroën Xsara Picasso, což zajišťuje jejich perfektní kompatibilitu a funkčnost. Montáž těchto bezpečnostních pásů je relativně jednoduchá a v případě potřeby vám může pomoci každý dobrý automechanik. Doporučujeme jejich výměnu provádět v autorizovaném servisu, aby byla zajištěna jak jejich správná instalace, tak i vaše bezpečnost.

Neváhejte investovat do bezpečnosti svého vozu Citroën Xsara Picasso s našimi ověřenými, kvalitními a cenově dostupnými použitými bezpečnostními pásy. V případě jakýchkoliv dotazů nebo potřeby poradit, kontaktujte nás. Vaše bezpečnost a spokojenost jsou naší prioritou!

Další informace

Hmotnost 1,4 kg
Rozměry 20 × 20 × 10 cm
Sklad

2408-AD2_K8