Spínač ovládání oken Peugeot 206 6554AR

484,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
6554AR

1 skladem

Katalogové číslo: 7815-N14_K25 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Spínač ovládání zadních oken pro vozy PEUGEOT 206

Hledáte spolehlivý a funkční spínač ovládání oken pro váš Peugeot 206? Náš použitý díl, spínač ovládání zadních oken, je ideální volbou pro majitele a servisní techniky, kteří chtějí kvalitu a hodnotu. Tento spínač je designován pro dokonalou kompatibilitu s Peugeot 206, což zaručuje efektivní výměnu a dlouhodobou funkčnost.

Technické informace
Výrobce: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Peugeot 206
Kódy produktů: 6554AR
Další čísla: n/a

Spínač ovládání zadních oken Peugeot 206 je zásadním prvkem pro správnou funkci elektrického systému oken vašeho vozu. Zajišťuje snadné a pohodlné ovládání okenních mechanizmů zadních dveří, což je zvláště užitečné v kombinovaných rodinných vozech nebo při potřebě zajistit okna z bezpečnostních důvodů. Díky své robustní konstrukci zaručuje dlouhou životnost i v častém používání.

Tento díl je vysoce ceněn uživateli, kteří si chtějí svá vozidla opravit sami, ale je také velmi vyhledáván profesionálními automechaniky pro jeho spolehlivost a snadnou instalaci. Jeho výměna za vadný nebo opotřebený originální díl může pomoci předejít dalším problémům s elektrickým systémem vozu.

Nalezněte díly, které potřebujete pro udržení vašeho Peugeot 206 v bezchybném stavu. Objevte naši širokou nabídku použitých dílů a získejte spolehlivost bez velkých investic.

Další informace

Hmotnost 0,3 kg
Rozměry 20 × 20 × 10 cm
Sklad

7018-K13_KR5