Klakson houkačka s držákem Peugeot 207 6236L2

605,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
6236L2

1 skladem

Katalogové číslo: 7843-K2_KR3 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Klakson houkačka pro Peugeot 207
S držákem ke karoserii

Hledáte kvalitní náhradní díl pro váš Peugeot 207? Naše nabídka zahrnuje použitý klakson houkačku s držákem, který je ideální volbou pro náhradu nefunkčního nebo poškozeného klaksonu. Tento konkrétní model má produktové číslo 6236L2 a je určen speciálně pro model Peugeot 207, což zajišťuje kompatibilitu a snadnou instalaci.

Klakson je důležitým bezpečnostním prvkem každého vozidla, který slouží k upozornění ostatních účastníků silničního provozu na vaši přítomnost. Využití originálního dílu znamená udržení původních vlastností vozidla, zvukové charakteristiky a optimalizovanou životnost. Součástí produktu je držák ke karoserii, který usnadňuje montáž přímo na vozidlo.

Technické informace:
Výrobce: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Peugeot 207
Kódy produktů: 6236L2
Další čísla: s držákem ke karoserii

Díky své specifické konstrukci je klakson snadno montovatelný a nevyžaduje složité technické zásahy, což ocení jak profesionální automechanici, tak i domácí kutilové. Při výměně starého klaksonu za tento použitý díl doporučujeme zkontrolovat všechna elektro spojení a ujistit se, že nový klakson není nijak mechanicky poškozen, aby plnil svou funkci bez omezení.

Prohlédněte si náš širší sortiment použitých autodílů pro modely Citroen a Peugeot, včetně dalších elektrických komponentů, které pomohou udržet váš automobil v provozuschopném stavu. Každý díl je pečlivě testován, aby splňoval vaše očekávání v oblasti kvality a dlouhodobé spolehlivosti.

Neváhejte se na nás obrátit s dotazy ohledně instalace nebo kompatibility autodílů. Naše odborná podpora je připravena vám pomoci s výběrem a radami, jak udržet váš Peugeot v nejlepším možném stavu. Dopřejte svému autu to nejlepší – začněte právě u nás!

Další informace

Hmotnost 0,5 kg
Rozměry 20 × 20 × 10 cm
Sklad

7033-AE7_K8