Přívodní trubka 2. vstřikovač Citroën Peugeot 9811737580

363,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
9811737580

1 skladem

Katalogové číslo: 7867-N24_K25 Kategorie: , ,

Popis

Přívodní trubka ke vstřikovači – 2. válec
Pro RAIL 1.5 HDI ve vozech CITROEN, PEUGEOT, FIAT, TOYOTA, OPEL

Sháníte spolehlivý a ověřený náhradní díl pro opravu vašeho vozidla? Přívodní trubka ke vstřikovači, označená part number 9811737580, je ideálním řešením pro opravy systému palivového vstřikování na 2. válec ve vašem dieselovém motoru HDI. Tento díl je kompatibilní s vozy značek CITROEN, PEUGEOT, a dále s modely FIAT, TOYOTA a OPEL, které jsou vybaveny motorem 1.5 HDI.

Tento kvalitní náhradní díl zajišťuje optimální přívod paliva do vstřikovače, což je klíčové pro správný výkon motoru a jeho efektivitu. Zajištění hladkého a stabilního přívodu paliva je nezbytné pro prevenci problémů spojených s výkonem motoru, jako jsou otřesy, zadrhávání a neefektivní spalování.

Technické informace

  • Výrobce: PSA
  • Model: Citroën, Peugeot, Fiat, Toyota, Opel
  • Kódy produktů: 9811737580
  • Další čísla: Pro motor 1.5 HDI, lokace na 2. válec

Přívodní trubka je navržena přímo pro zařazení do systému common rail, což zajišťuje její snadnou výměnu bez potřeby zásadních úprav nebo speciálních nástrojů. Díky své konstrukci a materiálu garantuje dlouhodobou odolnost vůči vysokým tlakům a chemickým vlivům v palivovém systému.

S tímto dílem obnovíte plnou funkčnost a efektivitu vašeho motoru, což vede nejen k lepšímu výkonu, ale i k úsporám paliva a snížení emisí. Tento náhradní díl je tedy ideální volbou pro techniky a mechaniky, kteří hledají spolehlivé řešení pro své klienty s vozidly Citroën, Peugeot a další značkami uvedenými v kompatibilitě.

V případě zájmu o tento produkt nebo potřeby konzultace neváhejte kontaktovat našeho specialistu, který vám rád poskytne další informace a pomoct vyřešit jakékoliv dotazy ohledně instalace či funkčnosti tohoto dílu.

Další informace

Hmotnost 0,5 kg
Rozměry 20 × 20 × 10 cm
Sklad

7578-N23_K25