Sání vzduchu 1.5 HDI Citroën Peugeot 9827622780

1 210,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
9827622780

1 skladem

Popis

Sání vzduchu 1.5 HDI CITROEN, PEUGEOT, FIAT, OPEL, TOYOTA

Hledáte komponentu pro optimalizaci výkonu vašeho motoru? Naše sání vzduchu pro motory 1.5 HDI je ideální volbou pro auta značek Citroën, Peugeot, Fiat, Opel a Toyota. Tento díl zajišťuje správné množství a kvalitu vzduchu dodávaného do motoru, což je klíčové pro jeho efektivní a hladký chod.

Naše použité sání vzduchu je ve výborném stavu, což zajišťuje, že Vaše vozidlo bude fungovat jako nové. Montáž tohoto dílu je rychlá a jednoduchá, což ocení jak profesionální automechanici, tak domácí kutilové. Při výměně doporučujeme dbát na pečlivé utěsnění všech spojů a kontrolu dalších součástí sání vzduchu, aby se maximalizoval efekt této výměny.

Technické informace

  • Výrobce: PSA Citroën Peugeot
  • Model: Motor 1.5 HDI
  • Kódy produktů: 9827622780
  • Další čísla: CITROEN BERLINGO III, OPEL COMBO E K9, PEUGEOT PARTNER III, PEUGEOT RIFTER, Toyota ProAce City

Nejen že tento díl zvyšuje efektivitu vašeho motoru, ale také přispívá k udržení nižší spotřeby paliva a snížení emisí, což je přínosem nejen pro vás, ale i pro životní prostředí. Náš zásobník sání vzduchu je vyroben s důrazem na odolnost a dlouhou životnost, cože je zárukou spolehlivosti.

Investice do kvalitního a ověřeného autodílu, jako je naše sání vzduchu, ochrání váš motor před možnými poškozeními způsobenými nečistotami nebo nedostatečným množstvím vzduchu. Zabezpečte si dlouhodobý výkon a spolehlivost svého vozidla právě s tímto essenciálním kouskem techniky.

Další informace

Hmotnost 3 kg
Rozměry 40 × 30 × 15 cm
Sklad

3717-AI6_K23a