Servo motůrek topení Valeo Citroën Peugeot 030997F 6447GF

605,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
030997F 0403081B 6447GF

1 skladem

Popis

Servo motůrek topení VALEO

Výměna servo motůrku topení ve vašem Citroën nebo Peugeot vozidle může výrazně zlepšit funkčnost a efektivitu vašeho topného systému. Tento konkrétní použitý díl, servo motůrek topení VALEO, byl navržen tak, aby poskytoval spolehlivý výkon a dlouhou životnost. Díky použití kvalitních materiálů a preciznímu výrobnímu procesu je tento díl ideální volbou pro opravy vašeho vozidla Citroën nebo Peugeot.

Montáž tohoto servo motůrku topení je relativně jednoduchá a může být provedena domácími kutily či profesionálními automechaniky. Instalace obvykle nevyžaduje zvláštní nástroje ani složité technické znalosti, což činí tento díl oblíbenou volbou pro mnohé majitele vozidel Citroën a Peugeot.

Technické informace:

  • Výrobce: Valeo
  • Model: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Kódy produktů: 030997F, 0403081B, 6447GF
  • Další čísla: 6447GF

Tento díl je určen především pro modely Citroën Berlingo a Peugeot Partner, kde slouží k regulaci průtoku vzduchu v systému topení a klimatizace. Pravidelná údržba a včasná výměna servo motůrku mohou předcházet potenciálním problémům, jako jsou špatné rozložení teploty ve vozidle a nadměrná zátěž na topný systém. Použitý servo motůrek Valeo je vysoce ceněn pro svou odolnost a spolehlivost, což zajišťuje, že vaše auto zůstane ve skvělé kondici bez ohledu na počasí.

Pokud hledáte spolehlivý a efektivní způsob, jak udržet optimální funkčnost topení vašeho vozidla, tento servo motůrek od Valeo je skvělou volbou. S jeho použitím zajistíte, že vaše jízdy budou vždy pohodlné a vaše vozidlo bude výkonné i v chladnějších měsících.

Další informace

Hmotnost 0,5 kg
Rozměry 20 × 20 × 10 cm
Sklad

5428-N15_K25a