Levé zpětné zrcátko KEBC Citroën Xsara Picasso 815354

1 210,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
815354 KEBC

1 skladem

Katalogové číslo: 7669-AE24_K10 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Levé zpětné zrcátko CITROEN Xsara Picasso
Elektricky ovládané i sklopné
Strana řidiče 7 drátů
Barva KEB – LAK NOCCIOLA

Hledáte spolehlivý náhradní díl pro váš Citroën Xsara Picasso? Toto levé zpětné zrcátko (815354 KEBC) je ideálním řešením pro všechny, kteří požadují kvalitu a funkčnost. Zrcátko je určeno pro stranu řidiče a nabízí elektrické ovládání a sklápění, což zvyšuje komfort a bezpečnost při jízdě.

Zrcátko je dodáváno ve stylové barvě KEB – LAK NOCCIOLA, která dokonale ladí s původním vzhledem vozidla. S 7 dráty pro připojení nabízí jednoduchou instalaci, kterou zvládne jak profesionální automechanik, tak zkušený domácí kutil.

Technické informace:
Výrobce: Citroën
Model: Xsara Picasso
Kódy produktů: 815354
Další čísla: KEBC

Použité zpětné zrcátko je zkontrolováno a garantuje vysoký standard kvality. Je to ideální volba pro všechny, kteří hledají cenově dostupné řešení bez kompromisu na funkčnosti a estetice. Hlavní předností tohoto zrcátka je jeho schopnost elektrického sklápění a ovládání, díky kterému můžete rychle a snadno upravit zrcátko podle vašich potřeb.

Připojte se k tisícům spokojených zákazníků, kteří již ocenili kvalitu a spolehlivost použitých autodílů. S tímto zrcátkem získáte nejen funkční a estetický doplněk vašeho vozidla, ale i jistotu a bezpečí během vašich cest.

Další informace

Hmotnost 1,5 kg
Rozměry 30 × 20 × 20 cm
Sklad

5496-AJ3_K13a