Ovladač vnitřního osvětlení Citroën Peugeot 655421

400,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
655421

7 skladem

Popis

Ovladač vnitřního osvětlení pro vozy CITROEN a PEUGEOT

Hledáte spolehlivý ovladač vnitřního osvětlení pro váš Citroën nebo Peugeot? Naše nabídka použitých autodílů obsahuje kvalitní ovladač vnitřního osvětlení, který je kompatibilní s populárními modely jako Citroën Xsara nebo Citroën Xsara Picasso. Tento produkt, se servisním číslem 655421, je ideální volbou pro automechaniky nebo domácí kutily, kteří hledají spolehlivé náhradní díly za rozumnou cenu.

Technické informace:
Výrobce: PSA CITROEN PEUGEOT
Modely: Citroën Xsara, Citroën Xsara Picasso
Kódy produktů: 655421
Další čísla: Neuvedeno

Ovladač vnitřního osvětlení je často vyhledávanou součástkou, zejména u starších modelů vozidel Citroën a Peugeot, kde dochází k opotřebení po létech používání. Jeho hlavní funkcí je regulace intenzity vnitřního osvětlení automobilu, což zvyšuje komfort jízdy během nočního řízení nebo v případě špatné viditelnosti. Tento díl je klíčový pro zachování funkčnosti a pohodlí vašeho vozidla.

Instalace tohoto ovladače je přímočará a může být prováděna jak automechaniky, tak zručnými majiteli aut vybavenými základním nářadím. Výměna starého ovladače za nový zvyšuje nejen efektivitu osvětlení, ale přispívá také k celkové bezpečnosti při jízdě.

Objednejte si tento ověřený ovladač vnitřního osvětlení ještě dnes a zaručte si, že vaše auto bude vybaveno fungujícím a efektivním osvětlením. Nezapomeňte, že výběrem použitého dílu ušetříte nejen peníze, ale i podpoříte udržitelnost tím, že prodloužíte životnost produktů.

Další informace

Hmotnost 0,3 kg
Rozměry 25 × 20 × 10 cm
Sklad

4977-N23_K25