Patice žárovek s kusem kabeláže Citroën Peugeot 634679

400,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
634679

5 skladem

Katalogové číslo: 5255-K1_KR3 M5255 Kategorie: , , Štítky: ,

Popis

Patice žárovek  – zadního světlo – pro vozy Citroen Berlingo a Peugeot Partner
Funkčnost žárovek není zaručena

Hledáte spolehlivý autodíl pro váš Citroën nebo Peugeot? Nabízíme použitou patici žárovek s kusem kabeláže, která je určená především pro modely Citroën Berlingo a Peugeot Partner. Tento díl se nachází v zadní části vozidla a slouží ke správné funkci zadních světel. Ačkoliv plná funkčnost žárovek není zaručena, patice je v dobrém stavu a připravena k dalšímu použití.

Patice žárovek je kritickým komponentem, který zajišťuje konektivitu a přenos elektrické energie na žárovky zadních světel. Častými příčinami potíží bývají vibrace z jízdy nebo korozivní vlivy, které mohou vést k selhání. Výměna této součásti je relativně jednoduchá a může být provedena běžným domácím kutilom nebo profesionálním mechanikem. Doporučujeme kontrolu a případnou výměnu v případě viditelných poškození nebo pokud světla nefungují jak mají.

Technické informace:
Výrobce: Citroën / Peugeot
Model: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
Kódy produktů: 634679
Další čísla: N/A
Kategorie: Berlingo Partner I a II|Karosérie|Světlomety

Ujistěte se, že tento díl je kompatibilní s vaším modelem a ročníkem vozu. Pokud máte jakékoli dotazy ohledně instalace nebo kompatibility, jsme zde, aby jsme vám pomoc. Využijte náš produkt a ujistěte se, že své vozidlo udržujete v bezpečném a funkčním stavu.

Tento produkt je ideální pro automechaniky a DIY opraváře vozidel, kteří hledají kvalitní a ověřené autodíly za dostupné ceny. Zvýšete bezpečnost vašeho vozu a zajistíte jeho bezproblémový provoz na silnicích. Nečekejte, až se vyskytnou vážnější problémy, a vyřešte menší nedostatky včas.

Další informace

Hmotnost 0,5 kg
Rozměry 25 × 20 × 10 cm
Sklad

5255-K1_KR3a M5255