Upevnění kliky levých předních dveří Citroën C3 Picasso PEUGEOT 207 910958

968,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
910958

1 skladem

Popis

Držák kliky levých předních dveří pro vozy CITROEN C3 Picasso, PEUGEOT 207
5 dveří
Strana řidiče

Vyhledáváte spolehlivé a kvalitní náhradní díly pro vaše vozidlo? Objednejte si upevnění kliky levých předních dveří, které je kompatibilní s vozy Citroën C3 Picasso a Peugeot 207. Tento autodíl je ideální pro mechaniky a domácí kutily, kteří hledají efektivní řešení pro opravy a údržbu dveří svého vozidla.

Tento produkt je zvláště vhodný pro modely se 5 dveřmi a je určen pro stranu řidiče. Držák kliky je nezbytnou součástí, která zajišťuje správnou a bezpečnou funkci otevírání a zavírání dveří. Je vyroben z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení, což je klíčové pro časté používání dveří vašeho automobilu.

Technické informace

  • Výrobce: PSA
  • Model: Citroën C3 Picasso, Peugeot 207
  • Kódy produktů: 910958
  • Další čísla: N/A

Držák kliky byl důkladně testován a je navržen tak, aby odpovídal originálním specifikacím vozů Citroën a Peugeot. Snadná montáž tohoto dílu umožňuje rychlou a bezproblémovou výměnu, což je ideální pro ty, kdo preferují opravit své vozidlo sami. Tento upevnění kliky je vysoce doporučovaný díky své vysoké kvalitě a příznivé ceně, což činí z vašeho nákupu vynikající investici do bezpečnosti a funkčnosti vašeho automobilu.

Pokud jste automechanici, nebo zkoušíte opravit svůj vůz sami, s tímto produktem získáte spolehlivost a funkčnost, která je nutná pro vaše Citroën a Peugeot vozidla. Ať už je vaše důvěra ve vaše dovednosti velká, nebo jen začínáte, tento autodíl vás nepochybně posune vpřed ve vašich automobilových projektech. Nezanedbávejte důležitost správného a bezpečného upevnění kliky na vašem vozidle.

Další informace

Hmotnost 1 kg
Rozměry 25 × 20 × 10 cm
Sklad

7178-L5_K18