Upevnění kliky levých zadních dveří Citroën C3 Picasso PEUGEOT 207 910970

968,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
910970

1 skladem

Popis

Držák kliky levých zadních dveří pro vozy CITROEN C3 Picasso a PEUGEOT 207
5 dveří
Strana za řidičem

Hledáte spolehlivý autodíl pro vaše starší vozidlo? Upevnění kliky levých zadních dveří určené pro modely Citroën C3 Picasso a Peugeot 207 je ideální volbou pro ty, kdo preferují kvalitu a přesnost. Tento autodíl byl navržen tak, aby vyhověl specifickým požadavkům těchto oblíbených modelů aut a zaručil bezproblémovou funkčnost i po letech používání.

Držák kliky je nezbytným komponentem, který zajišťuje pevné a stabilní uchycení kliky dveří na levé zadní straně vozidla, což je důležité pro bezpečné a pohodlné používání vozidla. Přední instalace tohoto komponentu je relativně jednoduchá a může být provedena buď profesionálními mechaniky nebo zařaděna mezi DIY projekty pro zkušenější kutily. Toto upevnění často vyžaduje výměnu z důvodu opotřebení nebo poškození působeného dlouhodobým užíváním vozidla.

Technické informace:
Výrobce: PSA
Model: Citroën C3 Picasso, Peugeot 207
Kódy produktů: 910970
Další čísla: Není k dispozici

Náhradní díl je určen pro vozidla s pěti dveřmi a je montován na straně za řidičem, což odpovídá specifikacím obou modelů. Nabízíme tento díl jako vysoce kvalitní alternativu k originálním dílům, které mohou být pro mnoho majitelů vozidel finančně náročné. S tímto produktem obdržíte nejen funkčnost, kterou od autodílu očekáváte, ale také ekonomickou výhodnost.

Zajišťujeme také, že každý díl je důkladně testován, aby splňoval naše přísné standardy kvality. To vám dodává jistotu, že i použité autodíly mohou poskytovat spolehlivost srovnatelnou s novými komponenty. Investujte do upevnění kliky levých zadních dveří pro Citroën C3 Picasso a Peugeot 207 a ujistěte se, že vaše vozidlo bude znovu fungovat jak má.

Další informace

Hmotnost 1 kg
Rozměry 25 × 20 × 10 cm
Sklad

7178-L5_K18